Κομμωτήριο Σκύλων Βούλα

Κομμωτήριο Σκύλων Βούλα

Κομμωτήριο Σκύλων Βούλα

Είστε κάτοικος της Βούλας; Σε ένα από τα νότια προάστια της Αθήνα, στα παράλια του Σαρωνικού εκεί όπου το θαλασσινό αεράκι σας αναζωογονεί;
Μήπως έχετε στην κατοχή σας κάποιο σκύλο, που μοιράζεστε μαζί του αυτές τις μοναδικές βόλτες;

Η αγάπη μας γι’ αυτά τα πανέμορφα και πιστά τετράποδα συνήθως ξεπερνάει κάθε λογική αφού φροντίζουμε να τους αφιερώνουμε πολύτιμο χρόνο και στη συνέχεια να γίνονται μέλη της οικογένειά μας.

Ένα ιδιαίτερο κομμωτήριο σκύλων Βούλα.

Πέραν όμως της φροντίδας του τύπου βόλτα, παιχνίδια, αγκαλιές, τα αγαπημένα μας τετράποδα χρήζουν και μιας πιο ιδιαίτερης φροντίδας όπως καλλωπισμό, αποπαρασίτωση, κόψιμο νυχιών, καθαρισμό δοντιών/αυτιών και πολλά άλλα που κάνουν τους φίλους μας να νιώθουν όμορφοι, υγιείς και ευτυχισμένοι.

Κάπως έτσι λοιπόν μπαίνετε στην διαδικασία να ψάξετε για κομμωτήριο σκύλων στην Βούλα.

Κομμωτήριο Σκύλων Βούλα

Dog Grooming Σκύλος Χτένα Ψαλίδι.
Με εγγύηση την πολύχρονη πείρα της ιδιοκτήτριας και τις εξειδικευμένες γνώσεις της, σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε τις υπηρεσίες που παρέχουμε και κυρίως να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία Μεταφοράς σε χαμηλές τιμές με στόχο την δική σας εξυπηρέτηση.

Κομμωτήριο Σκύλων Βούλα

Κομμωτήριο Σκύλων Βούλα

Οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής μας δεν μας αφήνουν και πολύ ελεύθερο χρόνο γι’ αυτό και η υπηρεσία μεταφοράς του σκύλου σας με ασφάλεια, από το σπίτι σας στον δικό μας χώρο για την περιποίησή του και στην συνέχεια την επιστροφή του στην αγκαλιά σας, είναι σίγουρο ότι σας απαλλάσσει από αυτό το άγχος.

Ξαφνικά λοιπόν, είμαστε δίπλα σας! Μην διστάζετε λοιπόν και επικοινωνήστε μαζί μας.

Το παραπάνω κείμενο συντάχθηκε και επιμελήθηκε από τους έμπειρους κειμενογράφους (copywriters), μέλη της διαφημιστικής ομάδας της Adsol.


Η εταιρία μας θα παραμείνει κλειστή από 27 Ιουλίου έως 28 Αυγούστου! Καλές Διακοπές!