Πιλάτες Τερψιθέα ό,τι ακριβώς χρειάζεστε | Studio Pilates

Πιλάτες Τερψιθέα

Πιλάτες Τερψιθέα


Πιλάτες Τερψιθέα

Πιλάτες Τερψιθέα, νιώθετε την ανάγκη να προσφέρετε στο σώμα σας μία μέθοδο άσκησης η οποία θα βοηθήσει στην πρόληψη τραυματισμών, στη μείωση επιβαρύνσεων κατά την κίνηση και στην αποσυμφόρηση από καθημερινές ή χρόνιες επιβαρύνσεις;

Ένας νέος χώρος, άνοιξε τις πύλες του και σας προσφέρει ό,τι ακριβώς χρειάζεστε.

Το Studio Pilates Therapy βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Τερψιθέα. Κάντε μια αναζήτηση Pilates Τερψιθέα και αμέσως θα εμφανιστούμε μπροστά σας! Βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο στον Άλιμο για να μπορείτε να εξυπηρετηθείτε όλοι!

Studio Pilates

Studio Pilates

Πιλάτες Τερψιθέα

Στο Studio Pilates Therapy, με το επιστημονικό υπόβαθρο των δασκάλων και των φυσικοθεραπευτών, θα βιώσετε μία διαφορετική εμπειρία του θεραπευτικού Pilates.

Υπάρχουν τμήματα για όλους, άντρες και γυναίκες ακόμα και για εγκύους, δίνοντας σε όλους τη μέγιστη προσοχή και φροντίδα μας. Μέσα στο ευρύ φάσμα των τμημάτων μας, να γνωρίζετε ότι μπορούμε να αναλάβουμε και ιδιαίτερα μαθήματα όχι μόνο στο χώρο μας αλλά και στο χώρο σας. Φέρνουμε το Studio Pilates Therapy στο σπίτι σας.

Ελάτε κοντά μας, ελάτε να γνωριστούμε, ελάτε να συζητήσουμε το όποιο πρόβλημά σας και να σας δώσουμε τη λύση μέσα από τη μέθοδο Pilates. Ελάτε να διαπιστώσετε από μόνοι σας την σοβαρότητα με την οποία σας αντιμετωπίζουμε.

Πιλάτες Τερψιθέα

Οι τιμές μας διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τιμές φθηνές οι οποίες ακολουθούν τις τάσεις της εποχής και τις δικές σας δυνατότητες.

Να θυμάστε ότι ο στόχος μας είστε εσείς, αφού είναι χαρά μας να αναλάβουμε την ευθύνη της σωματικής σας άσκησης με υπευθυνότητα!

Studio Πιλάτες Τερψιθέα

Θεραπευτικό Πιλάτες Τερψιθέα