Κομμωτήριο Σκύλων Τερψιθέα

Κομμωτήριο Σκύλων Τερψιθέα

Κομμωτήριο Σκύλων Τερψιθέα


Κομμωτήριο Σκύλων Τερψιθέα

 

Είστε κάτοικος της Τερψιθέας;

Μήπως έχετε στην κατοχή σας κάποιο σκύλο ως πιστό σας φίλο;

 

Η αγάπη μας γι’αυτά τα πανέμορφα και πιστά τετράποδα συνήθως ξεπερνάει κάθε λογική αφού φροντίζουμε να τους αφιερώνουμε πολύτιμο χρόνο και στη συνέχεια να γίνονται μέλη της οικογένειά μας.

Πέραν όμως της φροντίδας του τύπου βόλτα, παιχνίδια, αγκαλιές, τα αγαπημένα μας τετράποδα χρήζουν και μιας πιο ιδιαίτερης φροντίδας όπως καλλωπισμό, αποπαρασίτωση, κόψιμο νυχιών, καθαρισμό δοντιών/αυτιών και πολλά άλλα που κάνουν τους φίλους μας να νιώθουν όμορφοι, υγιείς και ευτυχισμένοι, πάντα με την δική μας συμβολή.

Κομμωτήριο Σκύλων Τερψιθέα

Ζούμε σε μια εποχή που ο κόσμος αποζητά έντονα μέσα στο σπίτι του κάποιο μεγάλο ή μικρό σκύλο. Έτσι λοιπόν έχει αυξηθεί ο αριθμός των ιδιοκτητών σκύλων. Μέσα σε αυτή τη λογική, υπάρχουν και πολλά κομμωτήρια σκύλων σε κάθε περιοχή με τις δικές τους υπηρεσίες.

 

Έχετε λοιπόν κι εσείς κομμωτήριο σκύλων στην Τερψιθέα;

Κομμωτήριο Σκύλων Τερψιθέα

Κομμωτήριο Σκύλων Τερψιθέα

Εμείς πάντως, η Dog Groming Σκύλος Χτένα Ψαλίδι, με εγγύηση την πολύχρονη πείρα της ιδιοκτήτριας και τις εξειδικευμένες γνώσεις της, σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε τις υπηρεσίες που παρέχουμε και κυρίως να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία Μεταφοράς σε χαμηλές τιμές με στόχο την δική σας εξυπηρέτηση.

Οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής μας δεν μας αφήνουν και πολύ ελεύθερο χρόνο γι’ αυτό και η  υπηρεσία μεταφοράς του σκύλου σας με ασφάλεια, από το σπίτι σας στον δικό μας χώρο  για την περιποίησή του και στην συνέχεια την επιστροφή του στην αγκαλιά σας,  είναι σίγουρο ότι σας απαλλάσσει  από αυτό το άγχος.

 

Ξαφνικά λοιπόν, είμαστε δίπλα σας! Μην διστάζετε λοιπόν και επικοινωνήστε μαζί μας

Κομμωτήριο Σκύλων Τερψιθέα

Το παραπάνω κείμενο συντάχθηκε και επιμελήθηκε από τους έμπειρους κειμενογράφους (copywriters), μέλη της διαφημιστικής ομάδας της Adsol.