Η Adsol εντυποδιανομή ευχαριστεί το Le Massage για τη συνεργασία


Το Le Massage, εμπιστεύτηκε την Adsol για την εκτύπωση και διανομή των διαφημιστικών φυλλαδίων. Η διανομή ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς το σλόγκαν της εταιρίας μας είναι: Ούτε Ένα Φυλλάδιο δεν πάει Χαμένο. Η πολυετή εμπειρία της Adsol στο χώρο της εντυποδιανομής μας επιτρέπει να αναγνωρίζουμε το που και πως πρέπει να γίνει η διανομή και εφαρμόζουμε ένα πλήρες σχέδιο που ξεκινά από την εκτύπωση του εντύπου, μέχρι τη διανομή του στα χέρια του υποψήφιου πελάτη.

Το Le Massage λειτουργεί από το 2009 και έχει την έδρα του στο Δήμο Ελληνικού & Αργυρούπολης ενώ μέχρι σήμερα έχουν δημιουργηθεί άλλα 16 κέντρα Le Massage στην Αττική σε Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Παλαιό Φάληρο, Περιστέρι, Αιγάλεω, Κορυδαλλό, Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Χολαργό, Γαλάτσι, Παγκράτι, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Νέα Ιωνία, Καλλιθέα και Μελίσσια.

Παρέχουν υπηρεσίες με απόλυτο επαγγελματισμό και στις καλύτερες διαθέσιμες τιμές της αγοράς. Ενώ είναι συνεχή η κατάρτιση και ενημέρωση πάνω στο αντικείμενο μέσω της συνεχούς παρακολούθησης σεμιναρίων αλλά και της διαρκούς ενημέρωσης.