Η Adsol ευχαριστεί το Mega Euronics Αλίμου για τη συνεργασία

Το Mega Euronics Αλίμου με έδρα τον Άλιμο, εμπιστεύτηκαν την Adsol για τη διανομή των διαφημιστικών φυλλαδίων. Το σλόγκαν μας είναι: Ούτε Ένα Φυλλάδιο δεν πάει Χαμένο. Η πολυετή εμπειρία της Adsol στο χώρο της εντυποδιανομής μας επιτρέπει να αναγνωρίζουμε το που και πως πρέπει να γίνει η διανομή και εφαρμόζουμε ένα πλήρες σχέδιο που ξεκινά από την εκτύπωση του εντύπου, μέχρι τη διανομή του στα χέρια του υποψήφιου πελάτη.

Στη Euronics σας αναγνωρίζουν με το όνομά σας, γι’ αυτό και είναι πάντα πρόθυμοι να σας ακούσουν, να συζητήσουν τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη συσκευή που σας ταιριάζει απόλυτα και στην τιμή και με όρους στα μέτρα σας

Δόσεις / Ευκολία (VISA)

Για την αποπληρωμή των συσκευών που αγοράζετε μπορείτε να διευκολυνθείτε από τις ευέλικτες δόσεις που παρέχουμε εάν επιλέξετε τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα. Το ύψος των δόσεων κυμαίνεται ανάλογα με το ύψος της αγοράς σας.

Μεταφορά συσκευών

Η μεταφορά των συσκευών στον χώρο σας γίνεται δωρεάν ( Εντός δικτύου).

Φύλαξη συσκευών

Αν ο χώρος σας δεν είναι έτοιμος, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να κρατήσουμε προς φύλαξη τις ηλεκτρικές συσκευές που αγοράσατε μέχρι να ετοιμαστεί ο χώρος σας.

Εγγύηση συσκευών

Όλα μας τα καταστήματα παρέχουν την πλήρη εργοστασιακή εγγύηση που συνοδεύει το προϊόν που αγοράζετε.

Ανακύκλωση συσκευών

Έχοντας από τη φύση μας ευαισθησία για το περιβάλλον, αναλαμβάνουμε και την ανακύκλωση της παλιάς σας συσκευής. Συλλέγουμε και αποστέλλουμε όλες τις παλιές συσκευές σε εργοστάσια ανακύκλωσης, αποσυναρμολόγησης και απορρύπανσης, συμβάλλοντας έτσι σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.