Σελιδοποίηση βιβλίου

Σελιδοποίηση βιβλίου | Γιατί το σωστό στήσιμο στο βιβλίο μετράει

Μόλις γράψατε την λέξη ΤΕΛΟΣ και κλείσατε τον κειμενογράφο σας. Το χειρόγραφό σας είναι έτοιμο και είστε έτοιμοι να το διαβάσετε αρκετές φορές μέχρι να σιγουρευτείτε πως το αριστούργημά σας είναι έτοιμο να κλέψει τις καρδιές των αναγνωστών σας ή να τους μορφώσετε, αν πρόκειται για μια επιστημονική διατριβή.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα όμως; Όσο και ποιοτικό να είναι το πρωτότυπο γραπτό σας, στη σύγχρονη αγορά του βιβλίου το ρητό: «Μην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του», δεν φαίνεται να ιδρώνει τα αυτιά των καταναλωτών. Και σωστό είναι αν θέλετε τη γνώμη μας, αφού ένα βιβλίο πρέπει να λογίζεται ως έργο τέχνης, από την γραφιστική πινελιά του εξωφύλλου όπως ήδη γράψαμε, μέχρι το στήσιμο του κειμένου, την σωστή κατανομή των κεφαλαίων και τα περαιτέρω στοιχεία του βιβλίου. Με λίγα λόγια, η σελιδοποίηση βιβλίου είναι το άλφα και το ωμέγα για ένα σωστό πλασάρισμά του στην αγορά, αφού πρέπει να τραβήξει το βλέμμα και το ενδιαφέρον με την πρώτη ματιά.


Στραβές και λάθος δομημένες παράγραφοι, άνισες σειρές, κείμενα χωρίς συλλαβισμό, χτυπάνε αμέσως στον μάτι ενός -όχι και ιδιαίτερα έμπειρου- αναγνώστη και μπορεί να χαντακώσει το έργο σας.

Ένα ακόμα πράγμα που δεν προσέχουν όσοι κάνουν την προσπάθεια να σελιδοποιήσουν μόνοι τους το βιβλίο, είναι τα σωστά περιθώρια για την βιβλιοδεσία που πρέπει να αφήσουν, κάνοντας έτσι την εκτύπωση του βιβλίου καταστροφική.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τις οικονομικές τιμές μας για τις υπηρεσίες που επιθυμείτε όπως σελιδοποίηση, στοιχειοθεσία, εκτύπωση, εξώφυλλο, πλαστικοποίηση, βιβλιοδεσία, επιμέλεια (μιας ανάγνωσης πρώτου βαθμού).

Έτσι, μπορείτε να μας φέρετε τα πρωτότυπά σας, είτε αυτά είναι χειρόγραφα ή σε ηλεκτρονική μορφή, μαζί με τις εικόνες-σχήματα-φωτογραφίες που θέλετε να περιέχει το προς έκδοση σύγγραμμά σας.

Εμείς σας εγγυόμαστε πως θα του δώσουμε τη μορφή που του αξίζει.