Κομμωτήριο Σκύλων Άνω Γλυφάδα

Κομμωτήριο Σκύλων Άνω Γλυφάδα

Κομμωτήριο Σκύλων Άνω Γλυφάδα

Μήπως μένετε στην άνω γλυφάδα; Βρίσκεστε τόσο κοντά στον Υμηττό και άλλο τόσο κοντά στην θάλασσα ώστε να απολαμβάνετε εξαιρετικές βόλτες με το πανέμορφο τετράποδό σας!

Η αγάπη μας και η φροντίδα μας γι’αυτά τα πανέμορφα και πιστά τετράποδα συνήθως ξεπερνάει κάθε λογική αφού φροντίζουμε να τους αφιερώνουμε πολύτιμο χρόνο και στη συνέχεια να γίνονται μέλη της οικογένειά μας. Η ανταπόδοση της αγάπης μας είναι εμφανής κι αυτό μας «τρελαίνει» ακόμα περισσότερο

Κομμωτήριο Σκύλων Άνω Γλυφάδα

Πέραν όμως της φροντίδας του τύπου βόλτα, παιχνίδια, αγκαλιές, τα αγαπημένα μας τετράποδα χρήζουν και μιας πιο ιδιαίτερης φροντίδας όπως καλλωπισμό, αποπαρασίτωση, κόψιμο νυχιών, καθαρισμό δοντιών/αυτιών και πολλά άλλα που κάνουν τους φίλους μας να νιώθουν όμορφοι, υγιείς και ευτυχισμένοι, πάντα με την δική μας συμβολή.

Κομμωτήριο Σκύλων Άνω Γλυφάδα

Κομμωτήριο Σκύλων Άνω Γλυφάδα

Είναι σίγουρο ότι υπάρχει κομμωτήριο σκύλων στην Άνω Γλυφάδα που καλύπτει όλες σας τις ανάγκες όσον αφορά τον αγαπημένο σας σκύλο.

Η Dog Grooming Σκύλος Χτένα Ψαλίδι, βρίσκεται… εδώ!

Η υπηρεσία μεταφοράς που παρέχουμε σε χαμηλές τιμές, με στόχο την δική σας εξυπηρέτηση, εκμηδενίζει την όποια απόσταση υπάρχει μεταξύ μας και σας χαρίζει πολύτιμο ελεύθερο χρόνο.

Κομμωτήριο Σκύλων Άνω Γλυφάδα

Μπορούμε να έρθουμε να παραλάβουμε το σκύλο σας, να το περιποιηθούμε όπως εσείς μας έχετε ζητήσει και όπως εμείς γνωρίζουμε καλύτερα μέσα από την πολύχρονη εμπειρία και τις εξειδικευμένες γνώσεις μας και να σας το παραδώσουμε ασφαλή στην αγκαλιά σας χωρίς άγχος.

Η Dog Groming Σκύλος Χτένα Ψαλίδι, με εγγύηση την πολύχρονη πείρα της ιδιοκτήτριας και τις εξειδικευμένες γνώσεις της, σας καλεί να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε τις υπηρεσίες που παρέχουμε, να διαπιστώσετε την ποιότητα των υπηρεσιών μας και κυρίως να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία Μεταφοράς σε χαμηλές τιμές με στόχο την δική σας εξυπηρέτηση.

 

Ξαφνικά λοιπόν βρισκόμαστε δίπλα σας!
Μην διστάζετε και επικοινωνήστε μαζί μας!