Πιλάτες Γλυφάδα | Ελάτε να γνωριστούμε | Studio Pilates Άνω Γλυφάδα

Πιλάτες Γλυφάδα

Πιλάτες Γλυφάδα


Πιλάτες Γλυφάδα

Πιλάτες Γλυφάδα – Άνω Γλυφάδα

Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά Studio Pilates στην αγορά και σίγουρα κάποιο από αυτά δίπλα σας. Pilates Γλυφάδα, Pilates Άνω Γλυφάδα.

Εμείς όμως θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το δικό μας Studio Pilates Therapy, το οποίο βρίσκεται κοντά σας, σε ένα κομβικό σημείο στον Άλιμο όπου μπορείτε να μας βρείτε εύκολα.

Τι είναι λοιπόν αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα υπόλοιπα Studio Pilates Therapy;

Δεν υπάρχει κανένα μυστικό πέρα από το γεγονός μιας διαφορετικής προσέγγισης αφού βασική μας αρχή είναι η ανθρώπινη σχέση, η καλλιέργεια εμπιστοσύνης μεταξύ μας και σίγουρα η λύση που θα δώσουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα για εσάς και το σώμα σας μέσα από τη μέθοδο Pilates.

Πιλάτες Γλυφάδα

Ένας διαφορετικός χώρος, μία διαφορετική εμπειρία του θεραπευτικού Pilates με φυσικοθεραπευτές και δασκάλους πιλάτες με επιστημονικές γνώσεις και εμπειρία στη διδασκαλία, ιδιαίτερα σε ανθρώπους με μυοσκελετικά προβλήματα.

Αν νιώσετε την ανάγκη να προσφέρετε στο σώμα σας μία μέθοδο άσκησης η οποία θα βοηθήσει στην πρόληψη τραυματισμών, στη μείωση επιβαρύνσεων κατά την κίνηση και στην αποσυμφόρηση από καθημερινές ή χρόνιες επιβαρύνσεις, το Studio Pilates Therapy βρίσκεται εδώ!

Στο Studio Pilates Therapy, υπάρχουν τμήματα για όλους, άντρες και γυναίκες ακόμα και για εγκύους, δίνοντας σε όλους τη μέγιστη προσοχή και φροντίδα μας.

Μέσα στο ευρύ φάσμα των τμημάτων μας, να γνωρίζετε ότι μπορούμε να αναλάβουμε και ιδιαίτερα μαθήματα όχι μόνο στο χώρο μας αλλά και στο χώρο σας.

Φέρνουμε το Studio Pilates Therapy στο σπίτι σας.

Οι τιμές μας διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τιμές φθηνές οι οποίες ακολουθούν τις τάσεις της εποχής και τις δικές σας δυνατότητες.

Πιλάτες Γλυφάδα

Μη διστάζετε, εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας και κυρίως στο σώμα σας.

Πιλάτες Γλυφάδα

Πιλάτες Γλυφάδα

Studio Πιλάτες Γλυφάδα

Θεραπευτικό Πιλάτες Γλυφάδα