Πιλάτες Ελληνικό ό,τι ακριβώς χρειάζεστε | Studio Pilates

Πιλάτες Ελληνικό

Πιλάτες Ελληνικό


Πιλάτες Ελληνικό

Πιλάτες Ελληνικό, νιώθετε την ανάγκη να προσφέρετε στο σώμα σας μία μέθοδο άσκησης η οποία θα βοηθήσει στην πρόληψη τραυματισμών, στη μείωση επιβαρύνσεων κατά την κίνηση και στην αποσυμφόρηση από καθημερινές ή χρόνιες επιβαρύνσεις;

Ένας νέος χώρος, άνοιξε τις πύλες του και σας προσφέρει ό,τι ακριβώς χρειάζεστε.

Το Studio Pilates Therapy βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Ελληνικό. Σε ένα κομβικό σημείο στον Άλιμο για να μπορείτε να εξυπηρετηθείτε όλοι! Ψάξτε μας, βρείτε μας, επισκεφτείτε μας!

Πιλάτες Ελληνικό

Στο Studio Pilates Therapy, με το επιστημονικό υπόβαθρο των δασκάλων και των φυσικοθεραπευτών, θα βιώσετε μία διαφορετική εμπειρία του θεραπευτικού Pilates.

Ελάτε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε το όποιο πρόβλημά σας για να σας δώσουμε τη λύση με υπευθυνότητα και σεβασμό, μέσα από τη μέθοδο Pilates.

Υπάρχουν τμήματα για όλους, άντρες και γυναίκες ακόμα και για εγκύους, δίνοντας σε όλους τη μέγιστη προσοχή και φροντίδα μας. Μέσα στο ευρύ φάσμα των τμημάτων μας, να γνωρίζετε ότι μπορούμε να αναλάβουμε και ιδιαίτερα μαθήματα όχι μόνο στο χώρο μας αλλά και στο χώρο σας. Φέρνουμε το Studio Pilates Therapy στο σπίτι σας

Πιλάτες Ελληνικό

Οι τιμές μας διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τιμές φθηνές οι οποίες ακολουθούν τις τάσεις της εποχής και τις δικές σας δυνατότητες.

Μην διστάζετε εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας και κυρίως στο σώμα σας.

Studio Pilates

Studio Pilates

Studio Πιλάτες Ελληνικό

Θεραπευτικό Πιλάτες Ελληνικό