Συγγραφή Περιεχομένου & Κειμενογράφος (Copywriting)


Συγγραφή Περιεχομένου - Κειμένων


Συγγραφή κειμένων περιεχομένου ιστοσελίδων:

Η συγγραφή κειμένων (ή ευρέως διαδεδομένο ως Copywriting) για ένα site είναι ζήτημα εξαιρετικής σπουδαιότητας για την επιτυχία του. Μια ιστοσελίδα, ένα φυλλάδιο ή ακόμα κι ένα διαφημιστικό spot ανορθόγραφο, με ασύντακτο κείμενο, εκπέμπει τη χειρότερη δυνατή εικόνα για την επιχείρηση. Ταυτόχρονα το όλο εγχείρημα δυσκολεύει καθώς το κείμενο πρέπει να περιλαμβάνει κάποιες λέξεις κλειδιά, προκειμένου να συμπλέει με τους αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης (Google, Yahoo κλπ) όταν μιλάμε για site και παράλληλα να περιγράφει υπηρεσίες ή προϊόντα της επιχείρησης.

Αναλαμβάνουμε όλη τη «βρόμικη» και δύσκολη δουλειά να γεμίσουμε τα κενά σας από την αρχή, όταν ο «δρομέας» του word παραμένει μόνος κι έρημος, απλά να αναβοσβήνει και ο καταμετρητής των λέξεων σας παραμένει στο 0.

Μας δίνετε το θέμα και το όραμα σας, το επιθυμητό μέγεθος και εμείς βάζουμε το μεράκι, την τέχνη και την ικανότητα της ομάδας μας να γράψει κείμενο με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά για κάθε χρήση.

Η διαφημιστική κειμενογραφία δεν απαιτεί μονάχα ταλέντο στη συγγραφή, αλλά να μπορείς να βγει ένα σωστό ευανάγνωστο κείμενο που να περιέχει αυτές τις λέξεις που θα δημιουργήσουν το ενδιαφέρον του καταναλωτή αλλά και θα είναι εντοπίσημες από στις ιντερνετικές αναζητήσεις.

Καλύπτουμε όλο το φάσμα της διαφήμισης και της επικοινωνίας, ενώ υλοποιούμε επίσης, μέχρι το τελικό στάδιο, ένα ευρύ φάσμα εργασιών που σχετίζονται με το internet, το digital marketing και τα social media.

Το κείμενο είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για οποιοδήποτε είδος διαφημιστικής επικοινωνίας. Για την ακρίβεια το κείμενο είναι η ψυχή μιας διαφήμισης. Μέσα στο διαφημιστικό κείμενο δεν περιέχεται μόνο μια απλή πληροφορία αλλά και το μήνυμα που θα εμπνεύσει, θα ψυχαγωγήσει και τελικά θα κερδίσει τον καταναλωτή.

Επίσης, ο όμιλος Knights Of Athens στον οποίο περιλαμβάνεται η εταιρία Advertisement Solutions διαθέτει την ψηφιακή Εφημερίδα, News By Knights Of Athens όπου θα συγγράφονται άρθρα-διαφήμιση για την επιχείρηση, με link στην ιστοσελίδα της.

 
857

άρθρα γράφτηκαν


Πάνω από 1000 άρθρα γράφτηκαν από την ομάδα μας για ιστολογία (blog), άρθρα, περιεχόμενου ιστοσελίδων.

Επικοινωνήστε μαζί μας και λάβετε προσφορά!