Αισθητική Προσώπου Παλαιό Φάληρο

Η πρώτη εντύπωση που προκαλούμε σε ένα φιλικό ή επαγγελματικό ραντεβού, είναι το πρόσωπο μας. Αυτό είναι η ταυτότητα και τα πιστοποιητικά μας. Το πρόσωπο αντανακλά πολλες φορές την προσωπικότητα μας και τα ακαίραια αυτά χαρακτηριστικά που μας ξεχωρίζουν.

Το δύσκολο πέρασμα του χρόνου, οι επαναλαμβανόμενες εκφράσεις, οι συσπάσεις των μυών και η έκθεση στον ήλιο που σταδιακά μειώνουν την ελαστικότητα του δέρματος.

Για όλους αυτούς τους λόγους το Κέντρο Αισθητικής Προσώπου Παλαιό Φάληρο,Tormalina’s Beauty, δημιουργήθηκε με αυστηρές προδιαγραφές σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, όπου και παρέχει όλες τις υπηρεσίες αισθητικής και ευεξίας.

  • Βαθύς καθαρισμός προσώπου.
  • Ειδικές θεραπείες ανανέωσης και ενυδάτωσης.
  • Καθαρισμός και θεραπεία ακμής.
  • Μεσοθεραπεία  για ενυδάτωση.
  • Μεσοθεραπεία για λεύκανση.
  • Ειδική θεραπεία ματιών.

Καθαρισμός προσώπου

Είτε το θέλουμε είτε όχι, το δέρμα μας μετά την εφηβεία  χρειάζεται ένα βαθύ καθαρισμό ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αυτός ο καθαρισμός είναι η περιποίηση του προσώπου σε βάθος, στους πόρους του δέρματος, από τους ρύπους και την υπερβολική έκκριση σμήγματος. Καθώτι η καθημερινότητα φέρνει μαζί της και ατμοσφαιρική ρύπανση, ιδρώτα, σκόνη, μακιγιάζ, με αποτέλεσμα να μην το αφήνουν να αναπνεύσει.

Έτσι το δέρμα δείχνει θαμπό και εμφανίζει βλάβες, μαύρα στίγματα (φαγεσώρες) και σοβαρότερες όπως φλύκταινες και βλαστίδες.

Μετά από ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου το δέρμα είναι λαμπερό, καθαρό και υγιές. Εξάλλου σε ένα καθαρό δέρμα τα προϊόντα περιποίησης δρουν καλύτερα. Γι’ αυτό, ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι απαραίτητο να προηγηθεί ώστε να εφαρμόζουμε την εξειδικευμένη θεραπεία (σύσφιγξη, ενυδάτωση, αντιγήρανση, λεύκανση).

Για ξηρά δέρματα 1-2 φορές το χρόνο, για κανονικά και μικτά 2-3 φορές το χρόνο και για λιπαρά τουλάχιστον 4 φορές το χρόνο.