Πλεκτες κουκλες με βελονακι


To Biri Biri Toys – παιχνίδια και άλλα δίνει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή στην έννοια παιχνίδι. Κατασκευάζει κούκλες, ήρωες παιδικών παραμυθιών, νεράιδες, ζωάκια και άλλα με νήμα και βελονάκι και δίνει έναν αέρα ζεστασιάς σε κάθε ένα από αυτά. Κάθε ένα παιχνίδι είναι μοναδικό, αφού όλα είναι χειροποίητα. Το χειροποίητο δεν μπορεί ποτέ να είναι το ίδιο το ένα με το άλλο.

Έχει την ενέργεια του χρόνου που κατασκευάζεται και ο ίδιος χαρακτήρας που απεικονίζεται μπορεί να βγει εντελώς διαφορετικός.

Οι κούκλες και τα παιχνίδια του Biri Biri μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια την τρυφερότητα και την αγάπη ενός παιδιού, μπορούν να το συντροφέψουν στον ύπνο, μπορούν να διακοσμήσουν ένα παιδικό (και όχι μόνο) δωμάτιο. Γίνονται φίλοι που τα παιδιά λένε τα μυστικά τους, παρέα, συντροφιά στο διάβασμα. Γίνονται οι καλές οι μοίρες για να διώχνουν το κακό, γίνονται φύλακες άγγελοι.

Όλα τα μέρη τους είναι πλεκτά και δεν είναι καθόλου επικίνδυνα, πλένονται και επανέρχονται στην αρχική τους μορφή χωρίς απώλειες και είναι σίγουρη λύση γι’ αυτούς που θέλουν κάτι περισσότερο από ένα βιομηχανοποιημένο παιχνίδι.