Κομμωτήριο Σκύλων Ζωγράφου

Κομμωτήριο Σκύλων Ζωγράφου

Κομμωτήριο Σκύλων Ζωγράφου

Η περιοχή του Ζωγράφου βρίσκεται στους πρόποδες του Υμηττού δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους κατοίκους, ιδιοκτήτες σκύλων και όχι μόνο, να προσφέρουν στο τετράποδό τους εξαιρετικές βόλτες.

Πέραν όμως της φροντίδας του τύπου βόλτα, παιχνίδια, αγκαλιές, τα αγαπημένα μας τετράποδα χρήζουν και μιας πιο ιδιαίτερης φροντίδας όπως καλλωπισμό, αποπαρασίτωση, κόψιμο νυχιών, καθαρισμό δοντιών/αυτιών και πολλά άλλα που κάνουν τους φίλους μας να νιώθουν όμορφοι, υγιείς και ευτυχισμένοι.

Γι’ αυτήν την ιδιαίτερη φροντίδα, χρειάζεστε και το κατάλληλο κομμωτήριο σκύλων στου Ζωγράφου που να προσφέρει όμως και το σωστό grooming για το γλυκό σας τετράποδο.

Γνωρίζουμε ότι θέλετε το καλύτερο για τον πιστό σας φίλο.

Κομμωτήριο Σκύλων Ζωγράφου

Κομμωτήριο Σκύλων Ζωγράφου

Κομμωτήριο Σκύλων Ζωγράφου

Στην Dog Groming Σκύλος Χτένα Ψαλίδι, με εγγύηση την πολύχρονη πείρα της ιδιοκτήτριας και τις εξειδικευμένες γνώσεις της, σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε τις υπηρεσίες που παρέχουμε και κυρίως να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία Μεταφοράς σε χαμηλές τιμές με στόχο την δική σας εξυπηρέτηση.

Οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής μας δεν σας αφήνουν και πολύ ελεύθερο χρόνο γι’ αυτό και η υπηρεσία μεταφοράς του σκύλου σας με ασφάλεια, από το σπίτι σας στον δικό μας χώρο για την περιποίησή του και στην συνέχεια την επιστροφή του στην αγκαλιά σας, είναι σίγουρο ότι σας απαλλάσσει από αυτό το άγχος.

Κομμωτήριο Σκύλων Ζωγράφου

 

Το παραπάνω κείμενο συντάχθηκε και επιμελήθηκε από τους έμπειρους κειμενογράφους (copywriters), μέλη της διαφημιστικής ομάδας της Adsol.