Κομμωτήριο Σκύλων Νέα Σμύρνη

Κομμωτήριο Σκύλων Νέα Σμύρνη

Κομμωτήριο Σκύλων Νέα Σμύρνη

Η Νέα Σμύρνη είναι γνωστή για την τεράστια κεντρική πλατεία που διαθέτει καθώς και για το κατάφυτο άλσος της. Προσφέρεται για εξαιρετικές βόλτες τόσο για εσάς όσο και για το λατρεμένο σας σκύλο.

Πέραν όμως της φροντίδας του τύπου βόλτα, παιχνίδια, αγκαλιές, τα αγαπημένα μας τετράποδα χρήζουν και μιας πιο ιδιαίτερης φροντίδας όπως καλλωπισμό, αποπαρασίτωση, κόψιμο νυχιών, καθαρισμό δοντιών/αυτιών και πολλά άλλα που κάνουν τους φίλους μας να νιώθουν όμορφοι, υγιείς και ευτυχισμένοι.

Γι’ αυτήν την ιδιαίτερη φροντίδα, χρειάζεστε και το κατάλληλο κομμωτήριο σκύλων στην Νέα Σμύρνη που να προσφέρει όμως και το σωστό grooming για το γλυκό σας τετράποδο.

Γνωρίζουμε ότι θέλετε το καλύτερο για τον πιστό σας φίλο.

Κομμωτήριο Σκύλων Νέα Σμύρνη

Dog Groming Σκύλος Χτένα Ψαλίδι
Με εγγύηση την πολύχρονη πείρα της ιδιοκτήτριας και τις εξειδικευμένες γνώσεις της, σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε τις υπηρεσίες που παρέχουμε.
Χρησιμοποιήστε την Υπηρεσία Μεταφοράς σε χαμηλές τιμές με στόχο την δική σας εξυπηρέτηση.

Οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής μας δεν σας αφήνουν και πολύ ελεύθερο χρόνο γι’ αυτό και η υπηρεσία μεταφοράς του σκύλου σας με ασφάλεια, από το σπίτι σας στον δικό μας χώρο για την περιποίησή του και στην συνέχεια την επιστροφή του στην αγκαλιά σας, είναι σίγουρο ότι σας απαλλάσσει από αυτό το άγχος.

Κομμωτήριο Σκύλων Νέα Σμύρνη

Κομμωτήριο Σκύλων Νέα Σμύρνη


Διαπιστώστε μόνοι σας πόσο κοντά σας είμαστε.
Μην διστάζετε λοιπόν και επικοινωνήστε μαζί μας

 

Το παραπάνω κείμενο συντάχθηκε και επιμελήθηκε από τους έμπειρους κειμενογράφους (copywriters), μέλη της διαφημιστικής ομάδας της Adsol.