Κομμωτήριο Σκύλων Νέος Κόσμος

Κομμωτήριο Σκύλων Νέο Κόσμο

Κομμωτήριο Σκύλων Νέος Κόσμος

Ζούμε σε μια εποχή που ο κόσμος αποζητά έντονα μέσα στο σπίτι του κάποιο μεγάλο ή μικρό σκύλο. Έτσι λοιπόν έχει αυξηθεί ο αριθμός των ιδιοκτητών σκύλων. Μέσα σε αυτή τη λογική, υπάρχουν και πολλά κομμωτήρια σκύλων σε κάθε περιοχή με τις δικές τους υπηρεσίες.

Η Dog Grooming Σκύλος Χτένα Ψαλίδι, βρίσκεται δίπλα σας.
Ένα ιδιαίτερο κομμωτήριο σκύλων στον Νέο Κόσμο.

Είμαστε εδώ για εσάς που έχετε λατρεία στο πανέμορφο και πιστό σας τετράποδο που συνήθως ξεπερνάει κάθε λογική αφού φροντίζετε να του αφιερώνετε πολύτιμο χρόνο ώστε στη συνέχεια να γίνεται μέλος της οικογένειά σας.

Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε σ΄αυτά τα υπέροχα τετράποδα μια πιο ιδιαίτερη φροντίδα όπως καλλωπισμό, αποπαρασίτωση, κόψιμο νυχιών, καθαρισμό δοντιών/αυτιών και πολλά άλλα που θα τους κάνουν να νιώσουν όμορφοι, υγιείς και ευτυχισμένοι.

Η υπηρεσία μεταφοράς που παρέχουμε σε χαμηλές τιμές, με στόχο την δική σας εξυπηρέτηση, εκμηδενίζει την όποια απόσταση υπάρχει μεταξύ μας και σας χαρίζει πολύτιμο ελεύθερο χρόνο.

Κομμωτήριο Σκύλων Νέος Κόσμος

Μπορούμε να έρθουμε να παραλάβουμε το σκύλο σας, να το περιποιηθούμε ό,πως εσείς μας έχετε ζητήσει και ό,πως εμείς γνωρίζουμε καλύτερα μέσα από την πολύχρονη εμπειρία και τις εξειδικευμένες γνώσεις μας και να σας το παραδώσουμε ασφαλή στην αγκαλιά σας.

Αφήστε λοιπόν τις βόλτες, τα παιχνίδια και τις αγκαλίτσες που είναι εξίσου σημαντικά και προσφέρετε στο σκύλο σας ιδιαίτερες στιγμές φροντίδας.
Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας, ελάτε να γνωριστούμε και να διαπιστώσετε την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Κομμωτήριο Σκύλων Νέος Κόσμος

Κομμωτήριο Σκύλων Νέος Κόσμος

Κομμωτήριο Σκύλων Νέος Κόσμος

 

Το παραπάνω κείμενο συντάχθηκε και επιμελήθηκε από τους έμπειρους κειμενογράφους (copywriters), μέλη της διαφημιστικής ομάδας της Adsol.