Δεξίωση γάμου για 100 ατομα | Μόνο στον Μπακαλόγατο

Στη σημερινή Ελλάδα, λίγα πράγματα έχουν μείνει παραδοσιακά, καλώς ή κακώς. Μερικά από αυτά είναι οι δεξιώσεις του γάμου και της βάπτισης, που παρ΄ όλο στις μέρες μας η οικονομία της είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα και έτσι οι άνθρωποι πλέον δεν κάνουν πολύ μεγάλες δεξιώσεις, εντούτοις ο θεσμός δεν έχει εκλείψει.

Βέβαια, η απόφαση για το κόστος της «δεξίωσης» είτε στο γάμο, είτε μετά την βάπτιση του παιδιού τους, είναι εντελώς υποκειμενική και βέβαια είναι ανάλογη της οικονομικής κατάστασης του κάθε ζευγαριού.

H επιλογή του Μπακαλόγατου για να κάνετε την δεξίωση σας αποτελεί την ιδανική λύση. Σε κάποιους μπορεί φανεί ότι είναι κάπως ανεπίσημο, αλλά με το υψηλής ποιότητας φαγητό, μουσική κάι εξυπηρέτηση μια αξέχαστη δεξίωση, είναι το ελάχιστο αποτέλεσμα που θα έχετε.

Αρχικά σε στον Μπακαλόγατο, υπάρχουν όλα όσα χρειάζεστε για τη δεξίωσή σας και δεν χρειάζονται περαιτέρω έξοδα για την ενοικίαση επιπρόσθετου εξοπλισμού. Επίσης οι τιμές είναι πολύ πιο λογικές συγκριτικά με τις μεγάλες αίθουσες ή τα κτήματα δεξιώσεων.

Όλοι απολαμβάνουν το φαγητό σε μία φιλική ατμόσφαιρα, ενώ η ζωντανή ορχήστρα δημιουργεί το απαραίτητο κέφι για χορό και ξεφάντωμα. Ο Μπακαλόγατος εγγυάται την ποιότητα του φαγητού του παρέα με την καλύτερη ζωντανή μουσική που θα βρείτε στην Αθήνα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κλείσετε τραπέζι ή να έρθετε να μας επισκεφθείτε.