Όταν τα νυφικά και τα φορέματα, συναντούν την πολυτέλεια και τις οικονομικές τιμές


Μερικές φορές, δεν χρειάζεται να ψάξεις μακριά για την πολυτέλεια σε προσιτή τιμή. Και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα απαιτητικό βραδινό φόρεμα που θέλουμε να μας κάνει να ξεχωρίζουμε, ή το νυφικό μας για την μοναδική βραδιά της ζωής μας.

Έτσι το Noti Stilisti με δυναμική εμφάνιση στο χώρο της μόδας σας προσκαλεί κοντά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου, στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως 107. Σε ένα χώρο άκρω εντυπωσιακό. που διακρίνεται για τη φινέτσα του και το γούστο του.

Στο ατελιέ, υπάρχουν νυφικά για κάθε γούστο. Νυφικά κεντημένα στο χέρι, κάποια θυμίζουν την αρχαία Ελλάδα, ενώ κάποια ακολουθούν την σημερινή μόδα. Υπάρχουν νυφικά με πέπλο, νυφικά κοντά σε μήκος, στράπλες και κάποια συνοδεύονται με στολίδια για τα μαλλιά.

 

Ωστόσο, δεν θα βρείτε μόνο νυφικά, αλλά και κουστούμια που θα τα ήθελε κάθε γυναίκα με γούστο, να έχει στην γκαρνταρόμπα της.

Τα υφάσματα του Noti Stilisti είναι ολομέταξα από την Ιταλία και είναι ραμμένα στην Ελλάδα. Στόχος της επιχείρησης είναι να συνδυάσει την υψηλή ποιότητα με φανταστικές τιμές και κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει πως το κατόρθωσε! Με την πολύτιμη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού του, η κάθε γυναίκα θα διαλέξει το νυφικό των ονείρων της που παρόμοιο σχέδιο δεν κυκλοφορεί στην αγορά. Η πολυτέλεια και η προσιτή τιμή υπάρχουν μονάχα στο Noti Stilisti.