Γάμος Βάφτιση | Οι πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας

Οι πιο σημαντικές στιγμές-σταθμοί της ζωής του ανθρώπου. Ο γάμος του με τον άνθρωπο που ένιωσε έτοιμος, μέσα από ένα βλέμμα αρχικά, να μοιραστεί μια ζωή μαζί του. Μαζί στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα.

Μαζί και στις τρέλες πριν έρθουν οι υποχρεώσεις, μαζί και στην επόμενη πιο ευτυχισμένη μέρα μαζί του. Τη βάφτιση του πρώτου παιδιού.

Όλα είναι νέα, όλα είναι μαγικά. Ένα δύσκολο μονοπάτι που από την αρχή πρέπει να φαντάζει ονειρικό. Η ζωή είναι μια σειρά από γεγονότα, αλλά γιατί τα πιο σημαντικά από αυτά να μην έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση; Τόσο ο Γάμος, όσο και η Βάφτιση είναι από εκείνα.

Γάμος Βάφτιση

Το κτήμα Άρτεμις είναι ένας χώρος υψηλής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης στο Κορωπί, στη γη της Μεσογαίας και τις πλαγιές του Υμηττού, ώστε η θέα του ελαιώνα που τον περιβάλλει να ταξιδεύει τις αισθήσεις και να αφήσουν ανεξίτηλες αναμνήσεις στους διοργανωτές και τους καλεσμένους τους.

Η Θεά Άρτεμις είχε σαν καθολικό της γνώρισμα την κυριαρχία της στη φύση και την αρμονία. Μια αρμονία κι επαφή με τη φύση για κάθε κοινωνική περίστασηόπως Γάμος, Βάφτιση, Δεξιώσεις. Η πετρόχτιστη εκκλησία του και οι μεγάλες νυφικές του σουίτες, είναι μόνο μερικές από τις ακαταμάχητες παροχές του.

Μια πολυτέλεια προσιτή σε τιμές, με γεύση ελληνικής φιλοξενίας και φαντασίας. Με ενιαία αίθουσα χωρητικότητας 300 ατόμων, είναι διαθέσιμη τόσο για διοργάνωση της εκδήλωσή κατά τους χειμερινούς μήνες, όσο και για να αποτελέσει την εναλλακτική-εξίσου εντυπωσιακή- πρόταση σε περίπτωση κακοκαιρίας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για το διοργανωτή, ενώ μεγάλη σημασία έχει δοθεί στους βοηθητικούς χώρους, αφού διαθέτει parking 300 θέσεων.

Η μεγάλη μαρμάρινη πίστα χορού αγκαλιάζεται συμμετρικά, από τους ροτόντες του φαγητού ενώ η ηχητική εγκατάσταση του χώρου εξασφαλίζει άψογο αποτέλεσμα.

Η Άρτεμη σαν θεά αεικίνητη, δεν θα μπορούσε παρά να μας παρακινήσει ώστε σε αυτά τα πρότυπα, το έμπειρο προσωπικό του κτήματος να εξυπηρετεί τους καλεσμένους από το πρώτο λεπτό άφιξης τους στο χώρο.