Σπουδάστε στα καλύτερα Πανεπιστήμια της Ευρώπης | EMFASIS

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος EMFASIS αντιπροσωπεύοντας τα πλέον έγκριτα και έγκυρα κρατικά πανεπιστήμια της Σλοβακίας, Τσεχίας και Βουλγαρίας διαδραματίζει για δεκαετίες έναν ηγετικό ρόλο στην προετοιμασία, καθοδήγηση, εγκατάσταση και ακαδημαϊκή εποπτεία των φοιτητών που ενδιαφέρονται για σπουδές Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Φαρμακευτικής, Αρχιτεκτονικής και Πολυτεχνείου σε αγγλόφωνα τμήματα με άμεση εγγραφή στο πρώτο έτος σπουδών και αυτόματη αναγνώριση του πτυχίου.

Έχοντας στο ενεργητικό τους μια τεράστια εκπαιδευτική εμπειρία, εκατοντάδες φοιτητές που πρώτευσαν και αρίστευσαν αλλά και ένα υπερσύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον, εξοπλισμένο με τα πλέον εξελιγμένα διδακτικά μέσα, η ΕΜFASIS έχει καθιερωθεί πανελλήνια στη συνείδηση του ευρύτερου κοινού ως μια Σχολή πρότυπων εκπαιδευτικών υπηρεσιών που διασφαλίζει σε όλους τους φοιτητές της ένα λαμπρό μέλλον, μια απόλυτα επιτυχημένη σταδιοδρομία και μάλιστα στα πλέον περιζήτητα επαγγέλματα.

Παράλληλα καλύπτει και άλλες εκπαιδευτικές ανάγκες καθώς δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των Ξένων Γλωσσών, της Πληροφορικής και των φοιτητικών μαθημάτων για πανεπιστήμια της Ελλάδος και του εξωτερικού. H ΕΜFASIS υλοποιεί το όνειρο σπουδών που κάθε νέος λαχταρά να μετουσιωθεί σε πραγματικότητα και κάθε γονέας φιλοδοξεί και λαχταρά για το παιδί του.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ της ΕΜFASIS

Εμπιστοσύνη & σεβασμός

Επειδή κάθε αξιόπιστη σχέση βασίζεται στην εμπιστοσύνη και στο σεβασμό, το κριτήριο και γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του φοιτητή είναι σε πρώτη προτεραιότητα, ανταποκρινόμενοι απόλυτα στις ανάγκες του με χαμόγελο, αισιοδοξία και αγάπη.

Συνέπεια & αποτελεσματικότητα

Έχοντας εμπνεύσει σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται μία ροπή προς την τελειότητα και καλλιεργώντας συστηματικά ένα αίσθημα αυτοβελτίωσης, η αντιμετώπιση του φοιτητή γίνεται με ειλικρίνεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Αγάπη για την Εκπαίδευση & την Επιστήμη

Συστηματικός τρόπος στην προσήλωσή και τις αρχές της Εκπαίδευσης και της Επιστήμης με συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού, υιοθέτηση καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας και παροχή υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

 

Οργάνωση & Στρατηγική

Επειδή τίποτα δεν μπορεί να αφεθεί στην τύχη, με προσεκτική μελέτη των δυνατοτήτων, των απαιτήσεων και των στόχων του κάθε φοιτητή σχεδιάζουμε ένα μακροσκελές πλάνο των κινήσεων που πρέπει να γίνουν για να φθάσουμε στο ποθητό αποτέλεσμα. Λύσεις που ανταποκρίνονται πλήρως τόσο στις γνωστικές απαιτήσεις όσο και στις οικονομικές του δυνατότητες, αναζητώντας πάντα τους πιο ευνοϊκούς και συμφέροντες για εκείνον όρους.

Γιατί ο Εκπαιδευτικός Όμιλος EMFASIS είναι μία Σχολή με μακρόχρονη παράδοση επιτυχιών, που δεν έχει καμία σχέση με όλους εκείνους που οψίμως ασχολούνται με τις Σπουδές στο Εξωτερικό και ταυτόχρονα αποτελεί εχέγγυο μιας ασφαλούς πορείας μέχρι την απόκτηση του πολυπόθητου πτυχίου.