Εταιρεια διανομη φυλλαδιων


Η διανομή εντύπων για πολλούς είναι ένας παρεξηγημένος τρόπος διαφήμισης. Όμως τα στοιχεία δείχνουν πως ο κόσμος ανταποκρίνεται σε αυτό. Η έντυπη διαφήμιση είναι μια κινητήριος δύναμη και υπερτερεί σε σχέση με τις αντίστοιχες τηλεοπτικές ή ραδιοφωνικές. Σύμφωνα με έρευνες, μετά τον τύπο (εφημερίδες, περιοδικά), η εντυποδιανομή είναι το αμέσως επόμενο όπλο για έναν επιχειρηματία ώστε να κάνει το προϊόν του γνωστό.

Το μεγάλο προτέρημα στην έντυπη διαφήμιση είναι πως τα φυλλάδια, σε μεγάλο ποσοστό τους, ακολουθούν τη διαδρομή από τον τόπο διανομής, μέχρι και το σπίτι του ανθρώπου που θα το πάρει στα χέρια του, δίνοντας του έτσι το χρόνο να αποδεχθεί το μήνυμα.

Το φυλλάδιο είναι το ισχυρότερο και το πιο δημοφιλές μέσο διαφήμισης γενικά στην EE. Τα δύο τρίτα των πολιτών της ΕΕ, θυμόνται το διαφημιστικό φυλλάδιο και περισσότεροι από τους μισούς τις πληροφορίες μέσα σε αυτό για την επόμενη αγορά, σύμφωνα με μελέτη της εταιρείας Gallup.

Ένα ενδιαφέρον παράδειγμα είναι η επιτυχής εκστρατεία του Αυστριακού ταχυδρομείου το 2013 με το φυλλάδιο «Μετά από αυτό είσαι σοφότερος», με 130.000 έντυπα.

«Το φυλλάδιο είναι το σημαντικότερο μέσο, παρά τα νέα κανάλια πωλήσεων. Ενημερώνει, προκαλεί δυναμικές αγορές και η ανάκληση της διαφήμισης στη μνήμη είναι πιο υψηλή απ’ όσο σε οποιοδήποτε άλλο μέσο», αναφέρει ο Kerstin Neumayer, Διευθυντής Marketing της Billa AG.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Adsol Εντυποδιανομή για την πρώτη γνωριμία

 

Η πολυετή εμπειρία στο χώρο της εντυποδιανομής, είναι εγγύηση για το αποτέλεσμα που θέλει και μπορεί να πετύχει μια επιχείρηση, για το προϊόν και τις υπηρεσίες της. Γνωρίζουμε, τη δουλειά μας. Αναγνωρίζουμε τις ανάγκες του πελάτη μας για το πότε, που και πως πρέπει να γίνει η διανομή και εφαρμόζουμε ένα πλήρες σχέδιο που ξεκινά από την εκτύπωση του εντύπου, μέχρι τη διανομή του στα χέρια του υποψήφιου πελάτη. Διαθέτουμε την οργάνωση, τα γραφεία αλλά και τον αποθηκευτικό χώρο, ώστε για να δεχόμαστε τα έντυπα σας για τη σωστότερη διαχείριση και διανομή.
Προσωπικό:
Το προσωπικό μας τηρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές εργασίας και συμπεριφοράς προς το κοινό, ενώ κινείται σε ηλικίες μεταξύ 19 και 30 ετών.

Διανομείς:

Οι διανομείς μας αμείβονται νόμιμα και είναι ασφαλισμένοι, είναι ευπαρουσίαστοι, ευγενείς και αναλαμβάνουν project αφού πρώτα έχουν δοκιμαστεί στις ιδιαίτερες συνθήκες της δουλειάς.

Επόπτες:

Οι επόπτες μας, έχουν μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εντυποδιανομής και εξασφαλίζουν να πραγματοποιηθεί στο 100%το σχέδιο που έχει εκπονήσει η εταιρία μας. Ούτε ένα φυλλάδιο χαμένο.

Υπηρεσίες:

  • Πόρτα-Πόρτα
  • Γραμματοκιβώτια
  • Σταθερά σημεία
  • Ελεύθερη – Freepromo